Velg en side

Nettsider

CMS, SEO, webanalyse

Det er stadig viktigere å være synlig på nett. Vi i Pifus AS lager hjemmesider som er pene, ryddige og tilpasset din bedrifts behov. Vi jobber tett med deg for å sikre at hjemmesiden reflekterer din bedrift på en god måte. Pifus AS tilbyr moderne hjemmesider i responsivt design, slik at den ser bra ut på alle enheter. Vi hjelper deg å lykkes med din bedrift på nettet!

Sosiale medier

Facebook, Linked’In, Twitter og Google+

Å være synlig og tilgjengelig via sosiale medier blir stadig viktigere for å nå ut til nåværende og fremtidige kunder og samarbeidspartnere. Om det er korte meldinger via Twitter eller korte og lengre innlegg på Facebook; kundene setter pris på den nære kontakten. Den mer personlige kommunikasjonen man oppnår via sosiale medier er noe ditt firma har behov for og noe vi kan hjelpe med.

Tekstforfatter

Vi kan hjelpe med å lage tekster til din nettside, facebook innlegg,, kampanjer osv.

Tekstforfatter/editor: Vi kan hjelpe med å lage tekster, men særlig bidra til å skrive tekster ut fra ideforslag fra kunde, hjelpe til å forme eller stramme inn tekster kunden har skrevet selv osv.

Grafisk design

Annonser, profilering, logo, visittkort, brosjyre

Om du ønsker annonser på nett eller via andre medier, så hender det man trenger litt hjelp med å få det opp og ut. Vi kan hjelpe deg å få det på nett og vi har kontakter på et dyktig trykkeri i Oslo. Vi er behjelpelige med brosjyrer og annet materiell til bruk på nett og for trykk.

Priser

Ta kontakt for pristilbud.